20120623_21.jpg

Monet hengelliset opettajat ovat korostaneet elämän tarkoituksen tässä maailmassa olevan pääsy oman perimmäisen valaistuneen mielen yhteyteen. Monet etsivät elämän tarkoitusta. Kaikki vanhat kirjoitukset ovat nykyisin helposti saatavilla, mutta opettajia ei ole yhtä helposti löydettävissä. Lännestä on tullut hengellisten huijarien taivas. Tiedemiehen aitous on helppo varmistaa, mutta todellisten hengellisten johtajien aitous on vaikeammin tunnistettavissa.

Neuvo, joka kirjassa annetaan on mielestäni hyvä. Lue kaikkien traditioiden suuria hengellisiä kirjoja, yritä saada joku käsitys siitä, mitä opettajat voivat tarkoittaa vapautumisella ja valaistumisella ja koeta löytää se tapa lähestyä absoluuttista totuutta, joka todella viehättää sinua ja sopii sinulle itsellesi parhaiten. Käytä joka hetki tervettä järkeäsi, totuus ei ole ristiriidassa järjen kanssa.

Valitse yksi tie ja sitoudu siihen. Jos se on lapsuuden kotisi tie, jatka sitä. Jos se on aikuisena löydetty tie, valitse se, jos se sopii sinulle. Älä tee itse etsimisestä päämäärää itsellesi.

Luvussa neuvotaan rukoilun avulla lähestymään Jumalaa ja avaamaan mieli Jumalan läsnäololle.